Ja ha arribat la Setmana Santa, una de les festivitats més importants de l’any on es conmemorà, anualment, la Passió, la Mort i la Resurrecció de Jesús de Natzaret.

Arriba un important canvi al nostre restaurant, i és que canviem el dia de descans setmanal, que normalment és dimecres, i passa a dilluns, per tant, podràs gaudir d’una bona gastronomia després de veure les processons i els via crucis que sortiran durant tota aquesta setmana; o de participar en elles, amb un sopar de Germandat al nostre restaurant.

Aquesta Setmana Santa, a l’Ancora obrim cada dia, excepte dilluns, que és el dia de descans setmanal.

Gaudeix de la gastronomia per Setmana Santa al Restaurant – Marisqueria L’Ancora del Serrallo.

Ya ha llegado la Semana Santa, una de las festividades más importantes del año, donde se conmemora, anualmente, la Pasión, la Muerte y la Resurrección de Cristo.

Llega a nuestro restaurante un cambio importante, y es que cambiamos el día de descanso semanal, que normalmente es el miércoles, y pasa a lunes, día 26 de marzo; por tanto, podrás disfrutar de la mejor gastronomía después de ver las procesiones o los via crucis que saldrán durante toda la semana, o después de participar en ellas, con una cena de la Hermandad en nuestro restaurante.

Para esta Semana Santa, al Restaurant l’Ancora abriremos cada día.

Ven a disfrutar de la gastronomía para esta Semana Santa al Restaurant – Marisqueria l’Ancora del Serrallo.