Des de l’Àncora del Serrallo, volem felicitar-vos, desitjant a tots els clients que han passat aquest any pel restaurant els millors dels vostres desitjos per aquest nou 2018.

Per a nosaltres ha estat un plaer cuinar-vos, ens enorgulleix que any rere any segueixi creixent el nombre de coberts servits, i us seguirem esperant al nostre estimat barri marítim de Tarragona, al Serrallo.

Aquest nou any, l’iniciem amb les mateixes ganes i il·lusió que hem encetat els anys precedents, amb l’objectiu ben clar, seguir oferint el millor marisc i peix fresc de la ciutat, buscant sempre la satisfacció dels qui ens confien el seu paladar. 

Aprofitem per comunicar-vos que aquest any 2018 es tancarà els dimecres com a dia festiu per logística d’empresa.

I finalment, l’equip al complert, des de els gerents, cuiners, cambrers i tots els responsables del que suposa la nostra marisqueria a dia d’avui, us desitja un bon final de festes, i un feliç dia de Reis.

Dept. de comunicació de l’Ancora